Află ce vor românii

Pentru 77% dintre angajaţii români, biroul ideal trebuie să se afle într-o zonă înconjurată de spaţii verzi, care să le ofere facilităţi pentru timpul liber, arată un sondaj iniţiat în 2022 de Genesis Property în rândul a 1.180 de angajaţi din toată ţara.

„Munca și stilul de viață al oamenilor s-au schimbat în ultimii doi ani și au creat noi așteptări pentru modul în care lucrează. Acum, angajații își doresc mai multă flexibilitate și echilibru între viața personală și cea profesională și o prețuiesc mai mult ca niciodată.” , spune Maria Tudorică , Manager imobiliar comercial la Genesis Property.

Facilități de agrement din apropierea biroului contribuie important la echilibrul dintre viața personală și cea profesională pentru mai mult de 61% dintre respondenții la sondajul Genesis Property. În același timp, 48% cred că ar economisi mult timp dacă ar fi aproape de biroul în care lucrează, iar peste o treime cred că acest lucru le-ar permite să se miște mai mult și să aibă contextul pentru a interacționa mai mult cu colegii și prietenii. . .

Pentru a satisface nevoile și tendințele angajaților în viața profesională și urbană viitoare, Genesis Property transformă parcul de afaceri Novo Park în YUNITY Park, un nou concept imobiliar care va include o pădure urbană, spații de co-living și co-living. , o sală de mâncare, un amfiteatru de evenimente în aer liber și centru de convenții, zone de divertisment și fitness și spații special concepute pentru interacțiuni profesionale și personale. „Prin YUNITY Park, aducem oamenii mai aproape unii de alții, în cadrul unei comunități formate în jurul unor idei și valori comune”, spune Maria Tudorică. Finalizarea proiectului este așteptată în primele trei luni ale anului 2023, cu o investiție totală de 50 de milioane de euro.

SURSĂ: CONSTRUCTIIBURSA.RO

Autentificare

Parola uitata?

© 2024 Italia Star. Toate drepturile rezervate. Webdesign End Soft Design

Autentificare

Parola uitata?